Okonomiyaki met kool, varkensvlees en zeevruchten

Ingrediƫnten

  • Varkenskarbonade

  • Coquilles

  • Garnalen

  • Lenteui

  • Witte kool

  • Okonomiyaki-meel

  • Beni-shoga

  • Bonito

  • Ao-nori

  • Japanse mayonaise

Bereiding

  • Leg 1 varkenskarbonade 45 min in diepvries. Snijd hiervan daarna zo dun mogelijke plakjes. Snijd 4 coquilles en 8 rauwe grote garnalen in lengte doormidden.Snijd 2 lenteuien fijn en 250g witte kool in fijne reepjes. Maak een beslag door 200 g okonomiyaki-meel, 2 eieren en 240 ml water met een garde te mengen. Meng de lenteuien en witte kool door het beslag.Verwarm een koekenpan voor op half vuur en vet in met wat olie. Schep een grote opscheplepel beslag en de pan. Bedek en pannenkoek daarna met wat plakjes varkenskarbonade, coquille en garnalen. Keer de pannenkoek zodra de rand droog is en bak 4 minuten. Keer de pannenkoek daarna weer om.Smeer de pannenkoek in met wat mosterd, okonomiyaki-saus en Japanse mayonaise. Bestrooi tot slot met bonito-vlokken, ao-nori en beni-shoga. Herhaal de bakstappen voor de overige pannenkoeken.