Intro
Kookboek
Recepten
Tvgids
Nieuws
01.
Start
02.
Kookboek
03.
Recepten
04.
Televisiegids
05.
Nieuws
Recepten
(sous-vide)
alle
salades
soep
pasta
vegetarisch
vis
schaaldieren
gevogelte
varkensvlees
rundvlees
lamsvlees
wild
desserts
brood
thermomix
asperges met kalfsmuis
kalfsentrecôte met asperges en roomsaus
asperges met oesters
asperges met tomaten en beurre blanc-saus
eend met stamppot van snijbieten
hert met savooiekool en pepersaus
fazant met erwtenpuree en worteltjes
kabeljauw met saffraantomaten en limoenschuim
haas speciaal met rode biet en pastinaak
haas met portsaus en wintergroenten
ossenhaas met huancaína-saus en sweety drops
herfstsalade met hertenbiefstuk
nekbrood van wild zwijn met pompoen, truffel en bietjes
eendenborst met erwten en truffel
wilde eend met jonge groenten en sjalottencréme
zalm met wortel-gembersaus en quinoa
klapstuk met hutspot
duivenborst met aardappel, peer en vlierbessen
hertenrug met rodewijnsaus en spruitjes
hazenrug met bessen spruitjes en koffiesaus
tournedos met whiskey
varkensfilet met salade van asperges
asperge-ijs met tomatenkaviaar
kalfslever met balsamico-uien
ossenstaart met aardappelblinis en doperwten
runderwang met stamppot van salad pea
carpaccio van rode biet
asperges met viseitjes
asperges met eisbein
asperges met zalm en zeekraal
kalfstournedos met wasabischuim
kalfslever met sjalotten en snijbiet
konijnenboutconfits met vanille-risotto
cassoulet met confit de canard
hertenbiefstuk met spruitjesstamppot en veenbessen
kip met dragon
brasato al barolo
pommes frites driemaal gegaard
tournedos stroganoff
ribeye met groene pepersaus
gestoofd varkensvlees in sojasaus
kalfslever met uienmarmalade en pancetta
asperges met slakken
hertenbiefstuk met witte pepersaus
entrecote cafe de paris
a la minute gerookte zalm
varkenswang met gebakken sla
eendenborst met balsamico-frambozensaus
salade met zalm, avocado en karnemelkdressing
kalfszwezerik met schorseneren en truffel