Bekijk het laatste culinaire nieuws Zoek naar recepten waaronder thermomix en sous-vide Bekijk een overzicht van de beste Michelin-restaurants en culinaire winkels En raadpleeg de tvgids voor actuele kookprogramma's. Anderen zochten naar...

Saturday Kitchen Live
BBC1
toont 2 juli om 11:00 uur

Saturday Kitchen Live

Matt Tebbutt presents the weekly cookery programme with help from chefs Galton Blackiston and Annabel Langbein. Plus there are great moments from the BBC food archive, including clips from Rick Stein, the Hairy Bikers, James Martin and Brian Turner. Food writer and broadcaster Jay Rayner faces his food heaven or food hell. Wine expert Olly Smith picks the wines to go with the studio dishes.

tvgids
FG
FG
FG
nieuwe foto
2d

Kabeljauw / haring / waterkers / crème van pecorino / beurre noisette #fgrestaurant

Le Petit Nice-Passédat
Le Petit Nice-Passédat
Le Petit Nice-Passédat
nieuwe foto
7d

new rhubarb dessert at Le Môle #provence #marseille @Mucem @guideMichelinFR @TwitterFrance @TwitterFood

Guy Savoy
Guy Savoy
Guy Savoy
nieuwe foto
8d

‘Tomato’ #restaurant #guysavoy #paris #Monnaiedeparis #gastronomy #happiness

FG
FG
FG
nieuwe foto
9d

Steak Tartare 2.0 #fgrestaurant

Las Palmas
Las Palmas
Las Palmas
nieuwe foto
15d

Geconcentreerd vakmanschap (vrouw) ,,,, krokant gebakken zwezerik,,,

In de Molen
In de Molen
In de Molen
nieuwe foto
15d

Iets met kreeft.....#nieuwmenu

Guy Savoy
Guy Savoy
Guy Savoy
nieuwe foto
16d

Artichoke and black truffle soup, layered brioche with mushrooms and truffles #gastronomy #happiness #paris

In de Molen
In de Molen
In de Molen
nieuwe foto
18d

Nieuw dessert met aardbeien, vlierbes en zwarte peper, oeh lala!

Daniel
Daniel
Daniel
nieuwe foto
20d

Quail and Foie Gras Galantine, Wood Cress Bavarois, Pickled Ramps,Orléans Mustard,Hazelnut Toasts @jeanFrançoisbruel

De Gieser Wildeman
De Gieser Wildeman
De Gieser Wildeman
nieuwe foto
22d
Guy Savoy
Guy Savoy
Guy Savoy
nieuwe foto
24d

Caviar, smoked sabayon egg #gastronomy #happiness #restaurantguysavoy #paris #monnaiedeparis #parisweloveyou

Twenty2
Twenty2
Twenty2
nieuwe foto
25d

Nieuw gerecht! Schelvis/spitskool/dille/karnemelk/polderkreeftjes nowaste

Daniel
Daniel
Daniel
nieuwe foto
31d

Soft-Shell Crab Tempura, Nama Yuba, Grilled Celtuce, Pickled Spruce Tips, Kaffir lime "Bisque". Courtesy??@SigneBirck

Guy Savoy
Guy Savoy
Guy Savoy
nieuwe foto
32d

Rouget barbet « en situation », la mer en garniture #gastronomie #joie #restaurantguysavoy #paris #monnaiedeparis

FG
FG
FG
nieuwe foto
35d

Kreeft / kabeljauw / zoetzure sjalot / tom kai #fgrestaurant

FG
FG
FG
nieuwe foto
37d

Steak Tartare #fgrestaurant

La Pergola
La Pergola
La Pergola
nieuwe foto
38d

Gelato #italianstyle #lapergola #teambeck

Eetlog
eetlog
plaatste recept
39d

Schil 16 asperges en bestrooi ze met wat zout. Vacumeer ze met wat olijfolie. Gaar de asperges 40 minuten sous-vide op 85 graden en koel ze af in ijswater. Bewaar in de koeling.Neem 4 sneetjes brood en bak deze lichtbruin op half vuur. Verwijder voor het peterseliemengsel de dikke stelen van een bosje peterselie. Schil 4 teentjes knoflook. Hak de peterselie en de knoflook 5 seconden in de Thermomix op snelheid 8. Bewaar apart.Hak 40 g sjalot 5 seconden in de Thermomix op snelheid 5. Bak ze 10 minuten in de Thermomix op 120 graden in 50 g boter en snelheid 1.Voeg vervolgens 350 ml witte wijn toe en kook 20 minuten op 120 graden en snelheid 1. Voeg 150 ml room toe. Verwijder de dikke stelen van een bosje peterselie en mix het geheel geleidelijk tot de hoogste snelheid. Maak op smaak met zout en peper. Verwarm de saus op 60 graden en snelheid 1. Verwarm ook de asperges in het waterbad van 60 graden.Bestrooi 24 slakken met zout en peper en het peterseliemengsel. Bak de slakken kort in wat boter.Serveer de asperges op de saus. Leg daarop het sneetje brood en daarop de slakken. Garneer met wat kervel.

schaaldieren sous-vide thermomix

Guy Savoy
Guy Savoy
Guy Savoy
nieuwe foto
39d

Poulet-de-Bresse-coquillettes-au-jus et truffe noire #gastronomie #joie #restaurantguysavoy #paris #monnaiedeparis

FG
FG
FG
nieuwe foto
39d

Rode mul/scheermes/inktvisring/parelgort/crumble van zwarte olijf/reductie van tomaat/bisqueschuim #fgrestaurant

La Pergola
La Pergola
La Pergola
nieuwe foto
44d

Astice gratinato al Patanegra leggermente piccante su gazpacho freddo di sedano e pomodori verde #lapergola

Le Relais Bernard Loiseau
Le Relais Bernard Loiseau
Le Relais Bernard Loiseau
nieuwe foto
45d

Longe d'agneau farcie aux ris et aux herbes, garniture printanière ?? #LoiseauRiveGauche #Paris7 #chef #gastronomie

Guy Savoy
Guy Savoy
Guy Savoy
nieuwe foto
45d

John Dory on a “seabed” #gastronomy #happiness #restaurantguysavoy #paris #monnaiedeparis #parisweloveyou