Masterchef New Zealand
SBS6
toont 5 augustus om 14:15 uur

Masterchef New Zealand

Kookwedstrijd. Chef en culinair recensent Ray McVinnie, topchef Simon Gault en televisiekok Ross Burden beoordelen hoopvolle kandiaat-masterchefs.

tvgids
Le Bernardin
Le Bernardin
Le Bernardin
plaatste foto
13u

Striped Bass: Wild Striped Bass Tartare; Jicama Salad served with a Champagne-Mango Emulsion

De Karpendonkse Hoeve
De Karpendonkse Hoeve
De Karpendonkse Hoeve
plaatste foto
2d

Topper in #lunchmenu @Karpendonk: tonijntartaar in sojagelei, kropsla-mayo, bleekselderij, gemarineerde snijbonen.

Eetlog
eetlog
plaatste recept
3d

Vacumeer 4 tournedos van 150 g met rookzout en gerookte olijfolie. Maak de saus door 3 teentjes knoflook fijn te raspen en 100 g uien in halve dunne ringen te snijden. Snijd een rode paprika in dunne ringen. Snijd 125 g champignons in vieren. Verhit 1 el olie in een sauspan en bak de knoflook, uien, champignons en paprika even bruin. Voeg 2 tl paprikapoeder en 25 g tomatenpuree toe en laat deze meekleuren. Blus af met 1/2 dl wodka en 1 dl rode wijn. Voeg 2 dl runderbouillon toe en laat het geheel inkoken tot 1/4. Voeg tot slot 3 el geslagen room toe en laat de saus daarna niet meer koken. Maak op smaak met zout en peper. Gaar het vlees 15 minuten sous vide op 65 graden. Bak de tournedos daarna op hoog vuur rondom bruin in olie en bestrooi met peper.

rundvlees sous-vide

Jerome
Jerome
Jerome
plaatste foto
3d

Tartaar, navets, mosterd, truffel

L'Arpège
L'Arpège
L'Arpège
plaatste foto
5d

"Amuses...!!!"

De Vegetarische Slager
De Vegetarische Slager
De Vegetarische Slager
plaatste foto
5d

Sinds heden wederom na wat afwezigheid: #sushi Elke donderdag vers inpandig gemaakt. 'gamba', tonyn, 'kip'

Daniel
Daniel
Daniel
plaatste foto
6d

Caramelized Sweetbreads, "Boudin Blanc",Chanterelles, Runner and Coco Bean,Australian Black Truffle and Marengo Sauce

In de Molen
In de Molen
In de Molen
plaatste foto
6d

Nieuw voorgerecht: makreeltartaar met paprikamousse, hangop, humus, aubergine en sumac...

Patisserie Chocolaterie Holtkamp
Patisserie Chocolaterie Holtkamp
Patisserie Chocolaterie Holtkamp
plaatste foto
8d

Nieuw in ons assortiment: Piña Colada punt

Pure Passie
Pure Passie
Pure Passie
plaatste foto
11d

Cheesecake met frambozen en witte chocolade en yoghurt ijs met kersen.

L'Arpège
L'Arpège
L'Arpège
plaatste foto
11d

Courgettes au jambon!

Bartholomeus
Bartholomeus
Bartholomeus
plaatste foto
12d

BartholomeusPic van de week #NOORDZEEKREEFT vlierbloesem / koriander / yoghurt Enjoyed? please RT

Daniel
Daniel
Daniel
plaatste foto
12d

Rum raisin millefeuille , creole sauce and white lemon pepper pineapple sorbet.

Les Pres d'Eugenie
Les Pres d'Eugenie
Les Pres d'Eugenie
plaatste foto
12d

Ne trouvez-vous pas que ces petits choux sont ultra chou ? | Verbena & vanilla cute puffs …

Eetlog
eetlog
plaatste recept
13d

Meng in een weckpot 20 g roggemeel met 20 g water en voeg 5 g honing toe. Dek de pot af met een weckpotdoekje en laat deze 24 uur op kamertemperatuur staan. Voeg de 2e dag 40 g roggemeel en 40 g water en 5 g honing toe. Meng het geheel en laat opnieuw een dag met doek afgedekt staan. Voeg op de 3e dag 80 g roggemeel en 80 g water toe, meng en laat opnieuw een dag gisten.Voeg op de 4e dag 100 g tarwebloem en 100 g water toe. Bewaar de desemcultuur in de koeling. Ververs deze telkens na een paar dagen door een deel eruit te scheppen en aan te vullen met een gelijk deel roggemeel en water.

brood

Le Bernardin
Le Bernardin
Le Bernardin
plaatste foto
14d

We're beating this 90 degree heat with Chilled Beausoleil Oysters; Sea Grape, Pickled Shallot & “Seaweed Water” Gelée

L'Arpège
L'Arpège
L'Arpège
plaatste foto
17d

Poulet/canard boucanés

Wijnhaven Wijnimport
Wijnhaven Wijnimport
Wijnhaven Wijnimport
plaatste foto
17d

Nog geen #Rosé in huis? Dan is het nu tijd voor de #nieuwe #Med #rosé van #Château #Campernaud uit de…

Diverxo
Diverxo
Diverxo
plaatste foto
18d

Paella socarrat china (dim sum vapor y socarrado) de conejo, espardenyas, chiles agridulces fermentados y salsa XO!!!

Le Bernardin
Le Bernardin
Le Bernardin
plaatste foto
18d

How we Summer Friday... Lobster rolls in our lounge...! Warm Lobster and Truffle 'en Brioche'...

Librije's Zusje
Librije's Zusje
Librije's Zusje
plaatste foto
18d

Effe 80 mulletjes meegeven??

Diverxo
Diverxo
Diverxo
plaatste foto
19d

Pichón y zamburiñas en su jugo agripicante, setas enoky como fideos y croqueta oveja-kimchi!!!!

Bartholomeus
Bartholomeus
Bartholomeus
plaatste foto
20d

BartholomeusPic van de week #SARDINES tomaat / basilicum / buratta Ook zin in de zomer? please RT